czwartek, 7 sierpnia 2014

herbs in kitchen

Ciepłe miesiące sprzyjają aby w naszej kuchni zamiast pakowanych, suszonych ziół, pojawiły się te w doniczkach. Jednak skąd nagle wygospodarować miejsce i tak zapewne przeładowanej kuchni. Oto kilka sposobów.

The warm months are conducive to in our kitchen instead of packaged, dried herbs, there are those in pots. However, where suddenly set aside space and so probably overloaded kitchen. Here are a few ways.

1. Wiszące donice. 
Hanging pots.



2. Doniczki na parapecie.
The pots on the windowsill.






3. W słoikach.
The jars.


4. W puszkach.
Canned.



























3 komentarze:

  1. Diabeł tkwi w szczegółach :) Niektórzy nie doceniają ich mocy, ale suma szczegółów potrafi diametralnie zmienić zdanie o mieszkaniu :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeśli zioła w kuchni, to raczej wolę mieć je na parapecie. Trzeba pamiętać, ze to tez rośliny i potrzebują odpowiedniej ilości światłą. Ustawione w donicach przy oknie są chyba najpraktyczniejsze:)

    OdpowiedzUsuń
  3. O jakie piękne doniczki! Chętnie pozyczyłabym kilka na mój balkon!

    OdpowiedzUsuń

dziękuję za każdy komentarz!